sabato 5 aprile 2014

AGOSTINO’S ZEPPOLE

AGOSTINO’S ZEPPOLE
ZEPPOLE DI AGOSTINO



Ingredients (for two people):

For the choux pastry:
500 g flour 00
500 mL of water
6 eggs
400 g of butter
5 g of salt

For the decoration:
Chopped almonds
Melted white chocolate
Powdered sugar to taste

Method

Melt the butter completely in the water on the fire. Add in one fell swoop the flour and salt, mixing until the dough comes off the sides of the pot. Then add the eggs one at a time. When all the eggs will be absorbed, transfer the mixture into a pastry bag with a spout off, and formed the zeppole on a greased baking sheet. Bake then at 180 ° C for 40 minutes, and once ready let cool in the oven slightly open and switched off.
At this point, decorated with white chocolate, the chopped almonds and a sprinkling of powdered sugar. Bon appétit!.
The cooking is art. The art of good eating!.



https://twitter.com/AgoCoppOfficial



Ingredienti :

Per la pasta bignè:
500 g di farina 00
500 mL di acqua
6 uova
400 g di burro
5 g di sale


Per la decorazione:
Granella di mandorle
Cioccolato bianco fuso
Zucchero a velo q.b.


Procedimento 

Sciogliete completamente il burro in acqua sul fuoco. Aggiungete in un colpo solo la farina e il sale, mescolando fino a quando l’impasto non si stacchi dalle pareti della pentola. Poi aggiungete le uova una alla volta. Quando tutte le uova saranno assorbite, trasferite l’impasto in una sac à poche con beccuccio largo, e formate le zeppole su una teglia imburrata. Infornate poi a 180°C per 40 minuti, e una volta pronte lasciate raffreddare a forno leggermente aperto e spento.
A questo punto decorate con il cioccolato bianco, la granella di mandorle e una spolverizzata di zucchero a velo. Buon appetito!.
La cucina è Arte. L’Arte di saper mangiare!.



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