mercoledì 9 aprile 2014

BREAD IN CAB WITH PORK SCRATCHINGS AND RICOTTA CHEESE

BREAD IN CAB WITH PORK SCRATCHINGS AND RICOTTA CHEESE
PANE IN CARROZZA CON CICCIOLI E RICOTTA


Ingredients (for two people):

1 slice of bread (in Naples is called “cafone” baked in a wood-fired oven, with a very large round shape)
250 g of pork scratchings (sliced)
2 eggs
150 g ricotta
Peanut oil
Black pepper to taste

Method

Cut the bread into slices and dip them into the eggs (beaten previously). Add (just a slice) ricotta cheese, slices of pork scratchings and pepper. Coupled the bread slices and fry them in oil at 180 °C on both sides. Bon appétit!.
The cooking is art. The art of good eating!.


https://twitter.com/AgoCoppOfficial


Ingredienti (per due persone)

Pane (a Napoli è detto “cafone” cotto in forno a legna, e si presenta con una forma rotonda molto grande)
250 g di ciccioli (fette)
2 uova
150 g di ricotta
Olio di arachidi
Pepe nero a piacere


Procedimento 

Tagliate il pane a fette e immergeteli nelle uova (sbattute precedentemente). Aggiungete (solo ad una fetta ) la ricotta, le fette di ciccioli e il pepe. Accoppiate le fette di pane e friggeteli in olio a 180°C su entrambi i lati. Buon appetito!.
La cucina è Arte. L’Arte di saper mangiare!.


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