mercoledì 2 aprile 2014

EGGPLANT AND SWORDFISH "A FUNGHETTO"

MELANZANE E PESCE SPADA A FUNGHETTO
EGGPLANT AND SWORDFISH "A FUNGHETTO"



Ingredients (for two people):

220 g of eggplant
slice of swordfish (280 g)
160 g of tomato Vesuviano
50 g flour 00
25 g cornmeal
garlic
basil
Salt to taste
extra virgin olive oil
red chili

Method

Cut the eggplant into cubes and dredge in flour. After being fried at 180 ° C for a few minutes, dried them on absorbent paper. Fry a little oil with the garlic and add chopped tomatoes. Add the swordfish, cut into squares and dusted with flour (flour 00 and cornmeal), and after 5 minutes the eggplant. Cook over low heat, filling with a bit of water each time the sauce tends to thicken. Towards the end of cooking, season with salt and pepper and add the fresh basil leaves. Bon appétit!.
The cooking is art. The art of good eating!.


https://twitter.com/AgoCoppOfficial



Ingredienti (per due persone)

220 g di melanzane
fetta di pesce spada (280 g)
160 g di pomodoro Vesuviano
50 g di farina 00
25 g di farina di mais
aglio
basilico
Sale qb
olio extra vergine di oliva
peperoncino rosso




Procedimento 

Tagliate le melanzane a cubetti e infarinateli. Dopo averli fritti a 180°C per pochi minuti, asciugateli su carta assorbente. Fate soffriggere un pò d’olio con l’aglio e aggiungete i pomodorini tagliati. Unite il pesce spada, tagliato a quadratini e infarinato (farina 00 e farina gialla di granoturco), e dopo 5 minuti le melanzane. Cuocete a fuoco basso, colmando con un po’ di acqua ogni volta che il sugo tende a addensarsi. Verso fine cottura regolate di sale e peperoncino e aggiungete le foglie di basilico fresco. Buon appetito!.
La cucina è Arte. L’Arte di saper mangiare!.


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