giovedì 13 febbraio 2014

HEARTS OF RICOTTA CHEESE WITH PEPPER AND WALNUT

HEARTS OF RICOTTA CHEESE WITH PEPPER AND WALNUT
CUORI DI RICOTTA CON PEPE E NOCI
 
SPECIAL VALENTINE


Ingredients (for two people):

220 g ricotta Roman
40 g of walnuts
25 g flour 00
1 egg
50 g breadcrumbs
Peanut oil
black pepper



Method

Cut the cheese so as to obtain a heart. Little flour and put twice in egg and bread crumbs mixed with pepper. Fry seed oil at 170 ° C for a few minutes on both sides. Serve with walnuts and the remains of cottage cheese made ​​from heart shapes. Happy Valentine's Day!
The cooking is art. The art of good eating!.

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SPECIALE SAN VALENTINO


Ingredienti (per due persone)

220 g di ricotta romana
40 g di noci
25 g di farina 00
1 uovo
50 g di pangrattato
Olio di semi di arachidi
Pepe nero


Procedimento 

Tagliate la ricotta in modo da ottenere un cuore. Infarinate poco e impanateli per due volte in uovo e pangrattato mischiato con il pepe. Friggete nell’olio di semi a 170 °C per pochi minuti su entrambi i lati. Servite con noci e i resti di ricotta ottenuti dalle forme di cuore. Buon San Valentino!

La cucina è Arte. L’Arte di saper mangiare!.

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